Dyntell.dataIQ - Üzleti intelligencia megoldás

Dyntell.dataIQ - Üzleti intelligencia megoldás

BI megoldásunk megbízható, aktuális és könnyen hozzáférhető információkkal segíti a vezetőket, üzleti szakembereket a gyors és hatékony döntéshozatalban, hogy nap mint nap magasabb szinten vezethessenek.

Ismerje meg BI megoldásunkat részletesebben: Részletes bemutató letöltése  Rendszerleírás letöltése

ERP rendszer függetlenség és platformfüggetlenség

ERP rendszer függetlenség és platformfüggetlenség

A Dyntell.dataIQ rendszerét a modern kor elvárásaink szellemében tettük ERP rendszer függetlenné. Legyen szó bármilyen adatbázison futó ERP rendszerről, vagy akár az ehhez kapcsolódó sziget rendszerekről, BI megoldásunk képes  összegyűjteni a bennük felhalmozott adatokat, és megfelelő paraméterezést követően már kezdődhet is a munka az adatok információvá alakítása érdekébenl. A megoldás feltétele, hogy a Dyntell.dataIQ-nak adott időben jogosultsága legyen a megfelelő adatbázis-komponensek eléréséhez a meglévő ERP rendszerben.

Megoldásunkat szerver-kliens módban, webböngészőben és okostelefonon is futtathatja, utóbbinál iOS és Android native alkalmazásként.

Diagnózis felállítás

Minden szervezet egy adott fázisban van, és éppen tart valahová. Ennek pontos megítélése nem egyszerű feladat, ha csupán a könyvelési adatok állnak rendelkezésünkre. Dyntell.dataIQ BI megoldásunk lehetőséget ad arra, hogy olyan múltbéli pénzügyi és egyéb gazdasági, marketing, értékesítési, vagy akár HR információkat vessen össze, melyek pontos képet adnak a cég eddigi működéséről. A rendszer önmagában nem adja meg a választ a kérdésekre, azonban egy szakember számára "svájci bicska hasznosságot" tud adni, amikor az elmúlt időszakokat és azok hatásait vizsgálja.

Monitorozás

A vállalkozások jelen idejű döntéseit nagyban segíti a valós idejű monitorozás. Ez irányulhat a cég bármely tevékenységére, ahonnan folyamatosan adatsorok áramlanak be, legyen az gyártás, bolthálózat, beszerzés stb. Egy dashboard felületen az adott osztályok vezetői vagy a cégvezető pontosan követheti az anyagfelhasználás percenkénti változását, a késztermék/selejt szint azonnali alakulását és így tovább. A monitorozó megoldás fontos része, hogy mindez weben keresztül vagy tableten, okostelefonon is elérhető. Így bárhol és bármikor láthatja, mi és hogyan zajlik éppen a vállalkozásában.

Elemzések

Az adatok megfelelő elemzések nélkül csak "jelentés nélküli" számok. A Dyntell.dataIQ felületei lehetőséget adnak a pénzügyi szakemberek számára, hogy pontosan és nagy biztonsággal elemezhessék az adatokat, majd pedig a cég számára adekvát következtetéseket vonjanak le és döntéseket készítsenek elő.

Az elemzőtáblák összeállítása elmenthető, frissíthető, így nem kell minden alkalommal újrakezdeni a gyakran használt műveleteket. Az egyes táblák másolhatók, így többféle verzió is készíthető egy adott elemzésből más-más egyedi paraméter-beállítás együttes figyelembevételével.

Prognózisok

Az eddig felsoroltak következménye, hogy a vezetők képesek "látni a jövőt", akár többfélét is egy időben… Egy fontos döntés előkészítésekor és meghozatalakor a vezető mindig mérlegeli, milyen lehetőségek fordulhatnak elő, milyen következményekkel lehet számolni. A Dyntell.dataIQ eszközrendszere lehetővé teszi, hogy ezeket a lehetőségeket még a döntés előtt kipróbálja, modellezze a rendszerben, így felkészülhet az esetleges gazdasági változásokra, mint például egy jelentős alapanyag ár emelkedés, faktoring igénybe vétele, ügyfélvesztés esetei, termelő gépek kiesése stb. Ezeket az adatokat a rendszer feldolgozza, majd visszaadja a felhasználónak elemzés céljából. Nagyon fontos és megkerülhetetlen, hogy a Dyntell.dataIQ alatt futó ERP rendszerben minden esetben 100%-os adatfeltöltési és bizonylati fegyelem legyen.

Ingyenes eBook - 4 tévhit az Ipar 4.0-val kapcsolatban

Ajándék ingyenes eBook azoknak, akiket foglalkoztat az Ipar 4.0, sőt saját vállalatukkal is szeretnének részt venni a 4. ipari forradalomban.
Az eBook 4 tévhitet mutat be a témával kapcsolatban, ráébresztve az olvasót arra, hogy mit is jelent az Ipar 4.0, milyen veresenyelőnyt jelent ez a vállalatok számára.

Kérjük, adja meg adatait, és elküldjük Önnek az ingyenes eBook-ot.

*
*
*
*
Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat.
*