Saját fejlesztésű rendszer

Saját fejlesztésű rendszer

Mivel cégünk közel 80 alkalmazottja gondozza a Dyntell ERP-t, gyorsan és hatékonyan tudunk a szoftverrel bánni, magyar nyelven kap segítséget, telefonon, e-mailben, akár személyesen is.

A licence és support politika a Magyarországon tevékenykedő vállalkozások igényeit és lehetőségeit figyelembe véve került rugalmasan kialakításra.

A megalkotási filozófia középpontjában a rugalmasság és a használhatóság áll, így ügyfeleink a saját tevékenységükre tudnak koncentrálni, és mi ehhez nyújtunk folyamatos háttértámogatást.

Közel 40 modul, 3000 funkció, milliárd közeli beállítási lehetőség variáció

A Dyntell ERP az iparágakra jellemző folyamatok 80-95%-át egyedi fejlesztés igénybe vétele nélkül lefedi.

Nincs szükség drága fejlesztésekre, amennyiben a folyamatfelmérés és a rendszerterv véglegesítése során a több millió beállítási lehetőségből megtaláljuk a megfelelő folyamatokat és funkciókat.

A rendszer üzembiztonsága és stabilitása megmarad a frissítések és az egyedi fejlesztések esetén is. A modularizációnak köszönhetően egy adott modulon, vagy akár új modulon végrehajtott fejlesztések nem befolyásolják közvetlenül a többi kapcsolódó modul működését, így a tesztelési fázisban is gördülékenyen zajlik a munka.

Integráció

Integráció

A vállalatirányítási rendszerek sorában úgy alakítottuk ki ERP megoldásunkat, hogy az egyes modulok akár önmagukban is képesek legyenek más ERP rendszerekhez csatlakozni. A folyamatokhoz - természetesen - ekkor is megkapják ügyfeleink a megfelelő szoftveres támogatást. (Extrém esetben így nem szükséges 1-2 modul hiányossága miatt a teljes meglévő, korábbi rendszert cserélni, ami komoly anyagi, de legfőképp szervezeti károkkal járhat, amennyiben a már bevezetett ERP rendszer egyéb moduljai jól működnek.)

Továbbá lehetőség van az egyes gyártásban használt gépek, berendezések, eszközök által képzett adatokat is becsatornázni az ERP rendszerbe, így online követhetővé válnak a gyártási folyamatok is.

Webes elérés, applikációk

Webes elérés, applikációk

Az elfoglalt vezetők gyakori kérése, hogy bárhol is legyenek, a rendszer egyes elemeit böngészőből is elérhessék. Ezt a trendet mi is követjük, így browserből vagy mobil applikációból elérhetők az ERP meghatározott funkcionalitásai. Kérésre a Dyntell ERP rendszerünk bármely elemét biztosítani tudjuk mobil applikáció vagy webes elérés formájában is.

Kintlévőségek, CRM, terv-tény adatok, gyártáskövetés, vezetői kimutatások, területi képviselői rendszer, főkönyvi adatok – csak néhány kiragadott példa a weben elérhető funkciókra. E fejlesztések lényege, hogy a meglévő adatokat tesszük bárhonnan elérhetővé, és jogosultságtól függően a felhasználó olvashatja, szerkesztheti ezeket az adatokat, vagy akár újakat is vihet fel. Így a cég mobillá válik, az adatok könnyebben elérhetők lesznek az adott posztokon, mindamellett megmarad a zárt rendszer, és megmaradnak a folyamatosan követett felhasználói mozgások és tevékenységek.

Könnyen megtanulható

Könnyen megtanulható

A fejlesztés két fontos alapja a felhasználói élmény és a könnyű kezelhetőség. Azok a munkatársak, akik korábban legalább Excel táblát használtak már, könnyedén el tudják sajátítani a szoftver kezelésének fortélyait.

A felhasználói környezet 80%-a visszatérő elemekből áll, így a felhasználónak nem kell képernyőtípusokat és külön-külön modul felépítéseket megtanulni. A konzisztens logika alapján felépített képernyő-struktúra azok számára is könnyen elsajátítható, akik nem az IT világában élnek. Felhasználói igény esetén még letisztultabb és egyszerűbb felületek is előállíthatók, ahol csak az a néhány mező és pár funkciógomb található meg, ami az adott folyamat lekezeléséhez feltétlenül szükséges, így a munkatársaknak csak a saját munkájukra kell koncentrálniuk.

A vezetői információs felületek akár grafikonon, táblázatos nézetben vagy mobil eszközre is lehívhatók, így könnyen átláthatóvá válnak kizárólag a lényeges információkat kiemelve. Ezek a kimutatások, riportok elmenthetők, vagy ciklikus beállítás esetén a rendszer egy adott sablon alapján automatikusan elküldi Önnek email-ben, így ez a folyamat nem foglal le külön munkaerő-kapacitást a szervezetben.

300.000 óra fejlesztés, 250 projekt tapasztalata

Transzparens cég áll az ügyfeleink háta mögött, 15 év működés, növekvő forgalom és nemzetközi háttér is támogatja a Dyntell ERP folyamatos fejlődését. Magyar, román, valamint amerikai projektek és azok tapasztalatai biztosítják, hogy a rendszerünk azt nyújtsa, amire az Ön cégének szüksége van. A kért fejlesztések 95%-a bekerül a „közös” rendszerverzióba, így például az USA-ban megszerzett ERP tapasztalat az Ön cégét is erősítheti.

P@rtnerek vagyunk minden olyan ésszerű projektben, amely előre viszi cége működését, és ehhez messzemenő támogatást nyújtunk, legyen ez szakmai, finanszírozási vagy egyéb terület.

80 fős tanácsadó, support, fejlesztő és adminisztrációs személyzet szavatolja, hogy a rendszer használata során sohasem lesz egyedül a bevezetést követően sem. Az éles üzemi használat időszakában díjmentes auditot biztosítunk, ezzel is ellenőrizve a rendszerbevezetés céljainak megvalósulását, valamint felfedve további fejlődési és fejlesztési irányokat is.