GINOP 3.2.2 ERP pályázat

Alap esetben maximálisan 16 millió Ft vissza nem térítendő támogatás vehető igénybe, de a Dyntell web alapú rendszereinek bevonásával ez akár 24 millió forintra is növelhető.

A GINOP 3.2.2 pályázat célja a:
 • vállalkozások hatékonyságának és jövedelemtermelő képességének erősítése
 • belső vállalati folyamatok hatékonyságának növelése
 • vállalatok közötti üzleti kapcsolatok erősítése
 • hálózatbiztonság és a szolgáltatások minőségének javítása
 • hatékony menedzsment érdekében vállalatirányítási rendszer (ERP), üzleti rendszerek és felhő alapú/egyéb online elérhető üzleti szolgáltatások bevezetésének és használatának támogatása

Készüljön fel időben és kérjen előminősítést az alábbi űrlap kitöltésével! Mi mindenben rugalmasan segítünk Önnek. Az előminősítés semmilyen kötelezettséggel nem jár.

 

Előminősítést kérek

Pályázatra jogosultak

 • mikro-, kis- és középvállalkozások
 • rendelkeznek legalább egy lezárt üzleti évvel
 • éves átlagos statisztikai állományi létszáma a támogatási kérelem benyújtását megelőző legutolsó lezárt, teljes üzleti évben minimum 2 fő volt
 • a Közép-magyarországi régión (Pest megye) kívül rendelkeznek székhellyel, fiókteleppel vagy telephellyel - és ott legalább 1 fő állandó foglalkoztatottat alkalmaznak vagy alkalmazni fognak legkésőbb a projektmegvalósítás befejezéséig.

 

Előminősítést kérek

Előminősítés

Amennyiben Ön is gondolkodik vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések valamelyikében, akár vállalatirányítási rendszere cseréjében vagy bővítésében, kérjük, adja meg, milyen elérhetőségeken tudjuk Önt bővebben tájékoztatni, valamint segítünk a fejlesztési terv optimális összeállításában. Keressen bennünket bizalommal, segítünk a cég előminősítésében, hogy a lehető legtöbb pontot érje el vállalkozása, és ezzel csökkenjenek a kötelező vállalások terhei.

*
*
*
*
Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat.
*

Dyntell ERP 4.1 Innovatív Vállalatirányítási Rendszer

Növelje vállalata hatékonyságát a Dyntell ERP rendszerébe épített mesterséges intelligencia legfőbb területeivel:
✔️ Beszédfelismerés: szövegek gyors és egyszerű rögzítése
✔️ Figyelmeztetés rendkívüli értékek esetén: rendszerünk figyelmezteti, amennyiben az előzmények alapján téves értéket adott meg 
✔️ Vevői aktivitás elemzése: következtetések előrejelzése korábban bevitt adatok alapján

GINOP 3.2.2 ERP pályázat – Támogatási intenzitás

 • Vissza nem térítendő támogatás: maximum 35% + 5%
  A Dyntell Magyarország Kft. a Modern Vállalkozások Programjának minősített szállítója, így ügyfeleink 5% többlettámogatásban részesülnek.
 • Visszatérítendő (hitel) támogatás: 50%
 • Önerő: 10%

Előleg:

Felhívás keretében a megítélt, vissza nem térítendő támogatás és kölcsön legfeljebb 25%-ának megfelelő, de legfeljebb 6 millió Ft vissza nem térítendő támogatás összegének megfelelő, és legfeljebb 9,375 millió Ft kölcsön összegnek megfelelő támogatási előleget biztosít.

 

Előminősítést kérek

Segítünk a pályázat megírásában is!

Ha nincs pályázatírója, akkor ajánlunk Önnek olyat, aki nemcsak megírja, hanem végigmenedzseli a pályázati projektet, vagyis tehermentesíti a pályázattal járó adminisztrációktól, a dokumentációkat, benyújtandó anyagokat, nyomon követéseket és jelentéseket pedig kézben tartja és kezeli.

 

Előminősítést kérek

GINOP 3.2.2 ERP pályázat - összefoglaló (vállalatirányítási rendszer bevezetése, cseréje, bővítése)

A 2014-2020-as ciklus várva várt pályázatáról (amely új vagy már meglévő vállalatirányítási rendszer (ERP rendszer) kialakításához vagy bővítéséhez kapcsolódó komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések támogatását célozza; GINOP 3.2.2) szeretnénk Önnek röviden összefoglalni a legfontosabb információkat:

 • Alap esetben maximálisan 16 millió Ft vissza nem térítendő támogatás vehető igénybe, de a Dyntell web alapú rendszereinek bevonásával ez akár 24 M forintra is növelhető

 • A pályázat folyamatos értékelésű, és a támogatáshoz a pályázati pontrendszer alapján minimálisan 40 pontot kell elérnie a pályázónak. Ezt a minimálisan elérendő 40 pontot a Dyntell válllatairányítási rendszere és megoldásai önállóan is tudják biztosítani.

 • Akár 10% saját forrással megvalósítható.
 • Pályázatíró partnereink kizárólag sikerdíjas konstrukcióban dolgoznak, de természetesen az Ön saját pályázatíró kollégájával is együtt tudunk működni.
 • A pályázati konstrukcióban támogatott a hardver és hálózati infrastruktúra fejlesztése is.
 • A Dyntell által kínált vállalatirányításai rendszer (ERP rendszer), valamint a webes, mobil és szerver-kliens rendszereink teljesen nyitottak, szabadon testre szabhatóak, és egyszerűen kapcsolhatók más rendszerekhez és egymáshoz.
 • Cégünk 300 feletti sikeres ERP (vállalatirányítási rendszer) bevezetést tud a háta mögött Magyarországon, ebből 100 feletti projektet pályázat keretében valósítottunk meg, amelyekben kivétel nélkül megtörtént a támogatási összegek lehívása.
 • Üzleti intelligencia és a vállalatirányítási rendszerünk Business Superbrands díjas termék.
 • Ha nem kíván vállalatirányítási rendszert cserélni, hanem meglévő rendszeréhez szeretne webes, mobilos kiterjesztést vagy adatvizualizáló felülettel rendelkező döntéstámogató rendszert, úgy a pályázat erre is lehetőséget fog nyújtani.

 

Amennyiben már rendelkezik IKT Voucherrel, kedvezményeinket itt tekintheti meg:
A Dyntell Magyarország Kft. KKV extra ajánlata a GINOP 3.2.2 pályázat résztvevői számára

 

Előminősítést kérek

GINOP 3.2.2 pályázat célterületei

Az alábbi célterületeket támogatja a pályázat:

 1. Vállalati CRM, értékesítés terület;
 2. Gyártási terület;
 3. Humán erőforrás menedzsment és bérszámfejtés;
 4. Kontrolling és döntéstámogatás;
 5. Beszerzési, logisztikai terület;
 6. Táv- és csoportmunka támogatás;
 7. Pénzügyi, számviteli terület;
 8. Internetes értékesítés (Vállalati webáruház)
 9. Adott funkcionális területhez kapcsolódó mobil technikát használó rendszer/megoldás
 10. Internetes megjelenés (Vállalati portál);
 11. Munkafolyamat-irányítási rendszer (workflow);
 12. Elektronikus iratkezelési rendszer;
 13. a) Kiegészítő - Tudásmenedzsment specializált rendszer
  b) Kiegészítő - Térinformatikai és földrajzi információs (GIS) specializált rendszer;
  c) Kiegészítő - RFID technológiát alkalmazó specializált rendszer.

Előminősítést kérek

Ingyenes eBook - 5 perc az ERP kiválasztásról

Ajándék ingyenes eBook azoknak, akik jó döntést szeretnének hozni vállalatirányítás rendszer (ERP) kiválasztás területén, ha mód van rá, pályázati finanszírozásból. Az eBook 5 percben új nézőpontokat ad.

Kérjük, töltse ki az alábbi mezőket, és mi elküldjük Önnek az ingyenes eBook-ot.

*
*
*
*
Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat.
*

Kontrolling és döntéstámogatás - bármilyen vállalatirányítási rendszerhez

A GINOP 3.2.2 ERP pályázat egyik legjobban használható célterülete a 4. Kontrolling és döntéstámogatás. A Dyntell által fejlesztett kontrolling és döntéstámogató rendszer segítségével a vállalkozásokban rejlő plusz potenciálokat tudjuk kiaknázni.

A rendszer segítségével Ön:

 • naprakészen láthatja a cég főbb mutató számait (bevétel, kintlévőség, tartozások, cash flow, Önköltség, fedezet, árrés, selejt stb.)
 • összeköthet több szigetszerűen működő rendszert (pld a meglévő vállalatirányítási rendszert, külön számlázó programot, Excel táblákat, készlet kezelőt, könyvelő programot, gyártás támogató programot, stb.)
  • ezekből a programokból egy helyen tud a rendszer összetett lekérdezéseket véghezvinni, amit akár naponta megkaphat az e-mail fiókjába
 • megtalálhatja, hogy hol vannak azok a pontok, ahol valódi megtakarítás érhető el az adminisztráció, készletgazdálkodás, gyártás, árazás, beszerzés stb. területein (Esettanulmányt ide kattintva érhet el)
 • riasztásokat állíthat be annak érdekében, hogy megelőzzön negatív üzleti folyamatokat, még mielőtt azok bekövetkeznének. (pld a rendszer jelzi, ha csökkenni kezd egy cikken a fedezet és láthatóvá válik az ok – magasabb beszerzési ár, vagy nagyobb adott kedvezmény)

Röviden: hol lehet több pénzt keresni és hol gurulnak el a forintok.

A Dyntell.BI döntéstámogató rendszer sajátja, hogy a meglévő vállalatirányítási rendszert nem kell lecserélni, ahhoz, hogy használható legyen.

A GINOP 3.2.2 uniós forrás igénybevételével a vállalatirányítás Önnél is adatvezérelten működhet. A megérzések és a döntések adatokkal is alátámasztottak lesznek, így gyorsabban és jobban tudja a cég menedzsmentje meghozni a fontos döntéseket.

Tekintse meg a rendszer online működését: demo.dyntellbi.com

 

 

Előminősítést kérek

Vállalati webáruház

A GINOP 3.2.2 ERP pályázat 13 nevesített célterületet támogat. Szeretnénk abban segítséget nyújtani, hogy mik ezek a területek a gyakorlatban, milyen haszonnal járnak a vállalatirányítás életében, és mire érdemes figyelni, miután döntésre jutottunk a bevezetése mellett.

A mai téma az Internetes értékesítés (Vállalati webáruház) és az Internetes megjelenés (Vállalati portál) pontok (az ERP (vállalatirányítási rendszer) pályázat kiírásában 8-10 pontok jelölik ezeket a célterületeket).

Mára általános igazság, hogy akit nem talál meg a Google, az nem is létezik. Közhelyek helyett beszéljenek a számok.

Tavaly: 300 milliárd (300.000.000.000 Ft) összegű forgalom bonyolódott a neten keresztül, és 20%-al nőtt a kosárérték. (forrás: eNET)

Valamint kapcsolódó hír:
„A nem élelmiszerjellegű termékek eladási volumene márciusban 7,6 százalékos növekedést mutatott. Ezen belül a csomagküldő és internetes áruházak forgalma táplálta a bővülést 55,1 százalékos növekedéssel.” (forrás: index.hu)

Mit jelent ez? Egyre jobban nő a bizalom és változnak a vásárlói szokások. Azok számára, akik lakossági piacot szolgálnak ki, rég itt az idő, hogy kilépjenek az online piactérre. De mi a helyzet azokkal, és milyen lehetőségeik vannak, akik üzleti ügyfelek számára értékesítenek.

Előminősítést kérek

B2B portál

Dyntell B2B portálEgy előadáson hallottam, hogy a cégek vásárlási szokásait egyre jobban befolyásolja az a mód, ahogyan a magánéletben vásárolnak, fogyasztanak. Ennek alapja, hogy a fogyasztói piacra koncentráló gyártók elkényelmesítik az ügyfeleiket. Ezt a kényelmet egy idő után az üzleti szolgáltatók világában is elvárják. Ezért lehetséges az, hogy az egy Tatabányán működő ügyfelünk (fémkereskedés) a 400 milliós éves forgalma 35-40%-át már a webről szerzi be.

"Kinyílt" az ország a számára, maga a vásárlás nem igényel emberi kiszolgáló erőt, és az ügyintézés is online történik. Nagyobb árréssel tud értékesíteni, és úgy tudott forgalmat növelni, hogy közben nem kellett létszámot bővítenie a sales és kiszolgáló csapatában.

Hogyan lehetséges ez?
Az úgynevezett B2B portálok kifejezetten a céges ügyfelek kiszolgálását támogatják. Gyártók a nagykereskedőket és partnereiket, a nagykereskedők a kiskereskedőket.

Előminősítést kérek

Milyen előnyökkel bír egy B2B portál üzemeltetése?

 • Minden vevő egyedi azonosítóval tud belépni
  • pontosan tudjuk mikor lépett be, milyen termékeket nézett meg, és persze, hogy mit vásárolt
  • ha bizonyos időn belül nem lépett be a vevő, akkor automatikusan kaphat egy "emlékeztető" e-mailt, hogy várjuk vissza friss árukészlettel és X%-os kedvezménnyel
 • Egyedi árak adhatók meg cikkcsoport/cikk/vevőcsoport/vevő összefüggésekben
  • tehát vevőnként, cikkenként tudunk egyedi árakat beállítani
  • megadni olyan akciót például, ami csak meghatározott cikkeket érint és például csak néhány vevőcsoportnál.
 • A partnerünk és a köztünk lévő bizonylatokat elérhetővé tehetjük a portálon
  • szállítókat, megrendelőket, nyitott számlákat, és akár egyéb más dokumentumokat is.
  • gyorsabb kommunikációt és visszakereshetőséget eredményez
 • A portál és az ügyviteli/ vállalatirányítási rendszer folyamatos összeköttetésben áll
  • az adatkezelés 1 kapus lesz, nem kell külön-külön adminisztrálni, sőt az ERP rendszer kezeli a készletet, bizonylatolást, folyamatok követését
  • így kevesebb élőmunka az ügyfél kiszolgálás
 • Építi a cég arculatát, márkáját, valamint egy új kommunikációs csatornát nyit meg a statikus weboldal mellett
 • Kibővíti a hatósugarat, főként, ha az oldal több nyelvű
  • megnyílhat az export piac is – több forgalom, több lábon állás
 • Gyártó cégek akár a teljes nyomonkövetést elérhetővé teszik a megbízóik számára, például éppen hogyan áll a gyártás (műveletek, mennyiségek, készre jelentések, selejt stb.) Természetesen csak akkor, ha ez minőségi elvárás.

A felsoroltakon túl még bármilyen egyedi igény megvalósítható iparág és vevőkör függvényében.

Az IKT pályázat tervezetében az online realizálódott árbevételhez (is) kötik a megszerzett támogatás összegét, ezt fontos szem előtt tartani.

A kiválasztás során a vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések körében érdemes olyan ERP rendszert (vállalatirányítási rendszert) keresni, mely képes az ERP /ügyviteli, főkönyvi, gyártás és kereskedelmi funkciókat is kezelni, valamint az előbb bemutatott B2B portál is része a rendszernek.

Amennyiben a témában szeretne további információt megtudni, keressen minket bizalommal.

Előminősítést kérek

DOS rendszerből ERP rendszer – cserélje le most vállalatirányítási rendszerét!

A GINOP 3.2.2 ERP pályázat lehetőséget biztosít arra, hogy a még DOS alapon futó szoftvereket korszerű ERP rendszerek cseréljék fel. Erre több célterületen belül is van lehetőség az informatikai pályázat tervezete szerint.

Bár a DOS-os rendszereknek számos előnyét ismerjük:

 • gyors, egyablakos megjelenítés;
 • könnyen fejleszthető;
 • egér nélkül jól használható;
 • könnyen megtanulható.

A technológiai fejlődés következtében a DOS alapú ERP /ügyviteli rendszerek számos hátrányt szenvednek el, ahogy egyre több új technológia jelenik meg:

 • közel 15 éve nincs támogatása az MS-DOS-nak, nincsenek frissítések;
 • a 64 bit-es rendszerek már nem támogatják – 32 bites rendszereknek viszont véges a memória felhasználása (3,2 GB) így egyéb más alkalmazások futtatása és sebessége nehézkessé válik;
 • egyéb perifériák (USB, lézernyomtató, vonalkód olvasó stb.) kapcsolása nehézkes és instabil.

Most a GINOP 3.2.2 pályázat keretében modern vállalatirányítási rendszerre cserélheti meglévő rendszerét, 10% önerővel és akár 24M Ft támogatással!

Előminősítést kérek

Korszerű ERP (vállalatiányítási) rendszer minimális kockázattal

A korszerűsítés rengeteg olyan előnnyel jár a felhasználók és a cégek számára, melyet a GINOP 3.2.2 infomratika pályázat támogat:

 • egy időben több ablakos megjelenítés;
 • teljes integráció (ez a vállalatirányítási rendszer (ERP) egyik alapköve);
 • biztonságos adatbázis szerkezet, melyhez nem férhetnek hozzá mások;
 • nincs hardver korlát, bármilyen külső periféria csatlakoztatható;
 • a riportok, kimutatások sokkal több részletet tartalmaznak, és jobban segítik az üzleti folyamatokat;
 • nincs kiszolgáltatva egy–két fejlesztőnek a vállalkozás;
 • valamint növeli a cégértéket és a transzparenciát.

A korszerűsítés gyakori kérdései többek között, hogy a már meglévő adatokat át lehet-e emelni az új vállalatirányítási rendszerbe. A Dyntell ERP szakemberei megfelelő tapasztalattal bírnak az egyedi DOS alapú rendszerekből való adat kinyerésében.

Az új ERP rendszer bevezetésének másik kulcskérdése a felhasználók oktatása. Az elmúlt 16 év 300+ projekt tapasztalata alapján olyan oktatási segédleteket dolgoztunk ki, melyek az átállási stresszt csökkentik, és megfelelő oktatási tematika (csoportos oktatás, funkció videók, egyéni képzések, kulcsfelhasználói rendszer stb.) mentén az átállás minimális stresszel jár a menedzsment és a dolgozók részéről is a vállalatirányítási rendszer cseréje során.

Kérjen személyes találkozót, amennyiben Önben is megfogalmazódott a DOS alapú rendszer GINOP 3.2.2 pályázatból való korszerű ERP rendszerre történő cseréje.

További hasznos tudnivalók a DOS rendszer kapcsán a blogunkon olvashatók.

Előminősítést kérek

A Dyntell.com süti (cookie) kezelési szabályzatát frissítettük. Sütiket a nagyobb felhasználói élmény érdekében, személyre szabott reklámok megjelenítéséhez és statisztikai adatok gyűjtése céljából használunk. Az elfogadom gombra kattintva engedélyezi a Dyntell.com-on és a hozzá tartozó aldomaineken a sütik használatát. Amennyiben nem szeretné engedélyezni a sütiket, itt talál segítséget a beállításokhoz.