Tájékoztató a kötelező online számlázással kapcsolatban

Tisztelt Ügyfelünk!

A 2018. július 1-től teljesítendő online számlaadat-szolgáltatási kötelezettséggel kapcsolatosan szeretnénk Önnek tájékoztatást nyújtani.

2018. július 1-től kezdődően a számlázó programmal számlázó adóalanyok számlakibocsátói összesítő jelentését felváltja az online adatszolgáltatás a legalább 100.000 Ft vagy annál magasabb összegű áthárított áfát tartalmazó, belföldi adóalanyok közötti ügyletekről kiállított számlákról.

A Dyntell ERP rendszerének felkészítése a jogszabályi változásra hamarosan befejeződik, a szükséges fejlesztések elkészülnek. Az online adatszolgáltatási kötelezettség teljesítése egy általunk fejlesztett kommunikációs szolgáltatáson és egy hozzá kapcsolódó kommunikációs alkalmazáson keresztül fog megvalósulni. A kommunikációs szolgáltatás és alkalmazás standard verziójának egyfelhasználós licencét a szoftverkövetési szerződéssel rendelkező ügyfeleink számára a jogszabálykövetés keretében díjmentesen biztosítjuk.

A kommunikációs szolgáltatás és alkalmazás standard verzióján túl szeretnénk elérhetővé tenni ügyfeleink számára egy bővített verziót is, amely olyan kényelmi és extra funkciókat kínál, amelyekkel még könnyebbé tudjuk tenni az online adatszolgáltatással kapcsolatos kötelezettségek teljesítését. (Az extra funkciók eléréséhez, kérje ajánlatunkat supportos kollégáinktól.)

Az új jogszabályi változással, a szükséges teendőkkel kapcsolatosan szeretnénk minden fontos részletről tájékoztatást nyújtani, így májusban jelentkezünk további részletes információkat tartalmazó hírlevelünkkel, valamint készülünk webináriummal is annak érdekében, hogy az online adatszolgáltatás beüzemelése minél gördülékenyebben megvalósulhasson.

Az adatszolgáltatási kötelezettséggel kapcsolatosan az agnes.dobi@dyntell.com email címre várjuk kérdéseiket, amelyeket a webináriumon fogunk megválaszolni.

Bármilyen felmerülő kérdés esetén keressék bizalommal Dobi Ágnes munkatársunkat, az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Email: agnes.dobi@dyntell.com
Mobil: +36 (70) 623-6663